IG-films logo

Algemene voorwaarden

Introducing Gallery / IG-films.nl

De  algemene voorwaarden IG zijn hier te lezen en te downloaden.

Disclaimer

Disclaimer voor ig-films.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De eigenaar en beheerders van ig-films.nl streven ernaar om actuele en juiste informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig, accuraat of up-to-date is.

De eigenaar en beheerders van ig-films.nl zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie is geheel op eigen risico.

Wijzigingen en aanvullingen kunnen te allen tijde plaatsvinden zonder voorafgaande kennisgeving. ig-films.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Links naar externe websites worden verstrekt als een gemak voor de gebruikers en betekenen niet dat ig-films.nl de inhoud van deze websites onderschrijft. De eigenaar en beheerders van ig-films.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Het gebruik van deze website impliceert de aanvaarding van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met deze disclaimer, wordt u vriendelijk verzocht deze website niet te gebruiken.

Voor specifieke juridische kwesties of vragen over de inhoud van ig-films.nl wordt geadviseerd om contact op te nemen met de beheerders via de daarvoor bestemde contactgegevens.

Laatst bijgewerkt: Maart 2024