IG-films logo

Bedrijfsfilm

/

Introducing Gallery

BEDRIJFSFILMS EN PERSONAL BRANDING-FILMS

Je wilt jezelf presenteren of je bedrijf laten zien. Misschien wel allebei. Voor mij is het  belangrijk om een potentiële klant of opdrachtgever te boeien en vooral op positieve manier te bewegen of te raken. Dat doe ik door gebruik te maken van cinematografische beelden, muziek en tekst  die de  toeschouwer aanspreken in zijn gevoel. Op die manier kan er een verbinding ontstaan tussen jou en de klant, of je bedrijf en je klant. Het draait daarbij om eerlijk, open en oprecht contact. 
Samen met jou of jouw bedrijf zoek ik naar je bezieling en passie. Met filmische beelden en uitgezochte tekst fragmenten zorgen wij ervoor dat dit overkomt bij de toeschouwer.

Deze films worden gerealiseerd met een professionele crew. Die crew bestaat in ieder geval uit een regisseur (Jan Boesten), een cameraman en een editor en kan aangevuld worden met een productieassistent, ’n geluidspersoon, een belichter en een sounddesigner.

Het werken met een professionele crew met gespecialiseerde vakmensen garandeert een film op high end niveau.
Een bedrijfsfilm of een personal branding film wordt afgestemd op je eigen wensen, mogelijkheden en budget. 

VUUR EN ROOK

Geïnspireerd door de western aandoende inrichting van hun winkel kwam ik al snel op het idee van cowboys en het filmcitaat uit ‘once upon a time in the west’.
Aan het begin van de film heb ik ‘Vuur’ een rol laten spelen en ‘Rook’ moest dan ook het eind aangeven.
Deze film is in twee dagen opgenomen.
Ook hier weer sounddesign dat de beelden ondersteunt en verbindt. Met cameraman Max Vonk hebben we gezocht naar commercial achtige shots die het verhaal kunnen ondersteunen.

DE FOTOGRAFE

Mijn eerste samenwerking met cameraman Maarten Smeenk.
Een fotografe wil een film die haarzelf en haar werkwijze laat zien Deze film is heel snel tot stand gekomen. De intake was in haar inspirerende studio en de beelden ontstonden van zelf. Ik werd uitgenodigd om een dame te portretteren die in haar studio kan toveren met licht. Zij weet mensen zo prachtig in beeld te brengen dat ik maar naar haar foto’s hoef te kijken om mijn eigen compositie en licht te bepalen.
Ons uitgangspunt was om beweging toe te voegen aan het vakmanschap van haar composities en lichtgebruik.
Erg dankbare opdracht waar we met veel plezier aan gewerkt hebben.UITZENDBUREAU

De uitdaging bij deze film was het om zowel een persoon als een buro dat een dienst levert goed in beeld te brengen.
Omdat zij ook als spreker optrad zou dit haar visitekaartje worden en dat van haar bedrijf.
De focus was dus op de -WHY-. Waarom doet Sandra wat ze doet. Waarom doet dit buro wat ze doen. Dit brengen wij in beeld zodat er bij de kijker al een trust/like factor ontstaat bij het zien van de film.
Tijdens de inhoudelijke voorbereiding kozen we 8 locaties om haar verhaal helder te maken. Een aantal shots zijn opgenomen op een van de eilanden. Een prettig uitstapje tijdens deze productie.

Hoe nu verder?

Werkwijze Introducing Gallery:

Mijn doel is een sterke connectie te creëren tussen jou en de klant, of tussen je bedrijf en je doelgroep. Dit alles staat in het teken van eerlijk, open en oprecht contact.

Kennismaking en conceptontwikkeling: samen met jou of je bedrijf gaan we op zoek naar de essentie van je verhaal. Ik wil begrijpen en mee kunnen voelen in wat je drijft en wat je passie is. Dit vormt het begin van de pré-productie fase en de basis van ons creatieve proces.

Script: op basis van de verkregen inzichten ontwikkelen we een script/scenario dat jouw boodschap op een overtuigende manier overbrengt. 

Professionele crewselectie: in overleg met jou stel ik een professioneel team samen met gespecialiseerde vakmensen. Onze crew bestaat standaard uit mezelf als regisseur, een bekwame cameraman en een getalenteerde editor. Indien gewenst en naar behoefte breiden we het team uit, met een productieleider, geluidstechnicus, Gaffer (belichter) en sounddesigner e.d.

Opname (productie fase): de opnames worden uitgevoerd met professionele apparatuur en gericht op hoge filmische normen. De professionele crew is verantwoordelijk voor het realiseren van ons plan. Uiteraard draag ik daarbij de eindverantwoordelijkheid. 

Montage en bewerking: daarna volgt de post productie. De grote puzzel van het samen laten gaan van alle beelden teksten muziek e.d.  die de bezieling en passie van jou of je bedrijf optimaal weerspiegelt.

Feedback en eventuele aanpassingen: na de eerste montage krijg je de gelegenheid om feedback te geven. We passen de film aan volgens jouw suggesties en streven naar perfectie in elke fase van het proces.

Oplevering en distributie: de voltooide bedrijfsfilm of personal branding film wordt aan jou en eventueel aan je gasten gepresenteerd. Daarna ontvang je in digitale vorm jouw product in de gewenste formaten geschikt voor de verschillende platforms.

Deze stapsgewijze aanpak, gecombineerd met een professionele crew, garandeert een film van hoogwaardige kwaliteit die aansluit bij jouw wensen, mogelijkheden en budget. Neem de eerste stap naar een indrukwekkende presentatie met onze filmische expertise.

Ik breng de passie en de essentie van ondernemers, bedrijven, kunstenaars en ambachtslieden in beeld.