IG-films logo

Wat anderen over mij zeggen

/

Enkele referenties

Ervaringen van mijn opdrachtgevers

​Iris van Houwelingen ​Iris van Houwelingen

Toen ik mijn bedrijf een boost wilde laten maken, kwam ik in contact met Introducing Gallery. Geïnspireerd door zijn werk besloot ik een promo film voor mijn crowdfunding door hem te laten maken. Ik ben erg blij met de samenwerking met Jan. Hij heeft die film uiteindelijk gemaakt. Het gevoel dat ik over wilde brengen heeft hij weten te vangen in dit korte filmpje. Door het proces van het maken van deze film, kwam ik ook dichter bij mezelf en mijn doelen en vond ik een diepe kracht in mijzelf. Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik kan hem daardoor aan iedereen aanraden. En het mooiste is, mijn crowdfunding is dik geslaagd!

​Iris van Houwelingen
Oprichter en eigenaar Speurvontuur

Lieke van der Vorst -Lieke Raakt-Bevrijdingscoach voor CEO/directie/BN'ers Lieke van der Vorst -Lieke Raakt-Bevrijdingscoach voor CEO/directie/BN'ers

Wanneer er iets langskomt dat mij raakt, dan weet ik dat ik er iets mee mag doen. En zo werd ik geraakt door een introductiefilm die Jan Boesten van Introducing Gallery regisseerde over een grafsteenmaker. Het was of ik live bij deze man in zijn werkplaats stond en diep met hem in gesprek was over zijn passie. Een andere introductiefilm van Jan ging over een winkel met BBQ-producten. En ook al heb ik geen BBQ, ik wilde zo graag iets kopen in die winkel. Zo begon mijn droom over een eigen introductiefilm en vroeg ik Jan wat hij voor me kon betekenen. Heel veel, bleek wel! Ik heb eigenlijk nog vrij weinig hoeven doen, behalve mezelf spelen op de set. Mensen zeggen over mijn film dat het zo knap is dat er in 4 minuten tijd zoveel kanten van mij belicht worden. Ik vind het vooral heel knap dat Jan deze in mij gezien heeft en wist om te zetten in prachtige beelden en een leuk verhaal. Mijn introductiefilm is een feit. Het kado dat ik mezelf gaf in 2023. Wil jij ook jezelf een introductiefilm geven? Neem dan een kijkje op Introducing Gallery en raak net als ik overtuigd. Dankjewel Jan Boesten voor je vakmanschap, je geduld, je ideeën, en alle mooie plekken en mensen die je gevonden hebt om dit tot een succes te maken.

Lieke van der Vorst -Lieke Raakt-Bevrijdingscoach voor CEO/directie/BN'ers

Henriëtte Dierckxsens Mindfulness trainer Henriëtte Dierckxsens Mindfulness trainer

Vandaag ontmoette ik de steenhouwer Alex Bus en had het gevoel hem allang te kennen. Maar we ontmoetten elkaar voor het eerst. Het mooie was dat ik me dat pas realiseerde toen Alex zich aan mij voorstelde. Het vertrouwde gevoel kwam doordat ik voorafgaand aan de afspraak op de site Bus Natuursteen de introductiefilm bekeek. Ik heb vaker mooie films van Jan Boesten gezien. De manier waarop hij iemand neerzet is zo persoonlijk dat je echt een mooie indruk krijgt van de persoon en zijn/haar werk. En ongelooflijk, maar daarmee was de film dus echt al een eerste kennismaking die indruk maakte!

Henriëtte Dierckxsens
Mindfulness trainer

Ewa Biała (Warschau/Poland) Health, Wellness and Fitness Professional Ewa Biała (Warschau/Poland) Health, Wellness and Fitness Professional

Jan made an introduction film for my website. It was very pleasant working together! He immediately understood, what I wanted and what I need, and he directed me well to get those results. He gave a lot of confidence during the work, the shots were quick - he knew how to get what we intended. During the montage, he really selected the right sentences to put into the film. Since the film is on my website the visits almost doubled and I get more interested people and participants. Thanx, Jan!

​Ewa Biała (Warschau/Poland)
Health, Wellness and Fitness Professional

Jan Boesten
Jan Boesten

Wat als je met mij zou gaan samenwerken?

Als mensen geraakt worden door jouw bezieling blijf je op hun netvlies. Jij, je plan of je bedrijf wordt bijzonder als jij je passie, je liefde voor je vak en je drijfveren laat zien aan anderen.
Mijn films, voorzien van essentiële teksten, passende muziek en beeldwisselingen die de kijker meenemen in jouw verhaal, brengen jouw essentie op een filmische wijze over.

In slechts enkele minuten deel je op een pakkende wijze je boodschap, je plan, actie of vraag, waarmee je een blijvende indruk achterlaat. Deze films hebben niet alleen een hoog like/trust gehalte, maar zorgen er ook voor dat je boodschap daadwerkelijk overkomt.

Kiezen gebeurt intuïtief en daarom streef ik ernaar om mensen op een oprechte, directe en overtuigende manier te raken. In mijn films zoek ik de perfecte combinatie van beeld, tekst en geluid om samen precies de juiste snaar te treffen bij jouw publiek.

Met een achtergrond als therapeut en coach ben ik gewend om naar de diepere lagen te zoeken van iemands verhaal of plan of boodschap.
Ik begrijp hoe de kracht van verhalen mensen raakt en inspireert. Verhalen vertellen met cinematografische beelden is mijn passie. Ik zet die graag in om jouw boodschap over het voetlicht te brengen.

Samen met jou realiseren we een overtuigende presentatie met een op maat gemaakte promotie- of bedrijfsfilm, waarin de kracht en de passie van jou, je bedrijf of je boodschap helemaal tot zijn recht komt.