IG-films logo

Film maker, regisseur Jan Boesten

Ervaren regisseur inhuren?

Ben je op zoek naar een ervaren regisseur die jouw filmproject, commercial, clip of registratie naar nieuwe hoogten kan tillen? Ik sta klaar om mijn passie en expertise in te zetten om jouw verhaal op een onvergetelijke manier te vertellen.

 Met veel plezier en vaak mooie resultaten heb ik leiding kunnen geven aan meerder succesvolle projecten.
Daaronder films voor stichtingen zoals “Ik wil gewoon naar school”, lesprogramma’s voor de True Self Academy, koopfilms over Yoni en Lingam massage, meerdere teasers voor een boekpresentatie over Tarot, een aflevering van “keuringsdienst van waarheid” en registraties van optredens, waaronder vijf songs voor Lizete Morais.

Mijn kracht ligt in het vinden van mooie details en het vermogen om boeiende verhalen te vertellen. Ik ga niet alleen dieper in op jouw visie en het ‘waarom’ van je verhaal, maar vertaal dit ook naar een film die impact heeft. Mijn eigen passie en mijn vermogen om het unieke karakter van elk project te doorgronden, maakt dat het resultaat niet alleen een blijvende indruk maakt op het publiek , maar ook jouw doelen overtreft.

Ik geloof in het creëren van waarde en het opbouwen van langdurige relaties. Elk project is uniek, en daarom werk ik nauw samen met mijn opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de visie en boodschap nauwkeurig worden vastgelegd. Neem contact met mij op via onderstaande link om je project, clip of commercial naar nieuwe hoogten te brengen. Samen zetten  we jouw visie om in een filmervaring die blijvende indrukken achterlaat. 

Laten we samen met veel plezier een onvergetelijk succes maken van jouw project!

Altijd leuk om een kijkje achter de schermen te nemen!

Behind the scenes materiaal